gezinsbal 2013Dit was een specilae editie. 3 maal 11 is een carnavalsjubileum. Daarom werd er een feestcommissie aan het werk gezet om er een extra feestelijk tintje aan te geven. Het begon al bij binnenkomst, ieder kind kreeg een presentje.

Natuurlijk ontbraken de spelletjes ook niet. Dit maal waren de prijsjes iets groter, dankzij enkele gulle sponsors.

Ook de kleurwedstrijd werd afgesloten met een prijsuitreiking. We zullen de winnende tekeningen nog wel ergens op deze site zetten, zodat iederen ze kan bewonderen.

Aan het einde van de avond werden talloze ballonnen over de aanwezigen uitgestort door een driftig hengelende prins Stafke den Derde.

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!