Onder een stralende zon (toch het grootste deel van de tijd) trok alweer een schitterende optocht door de straten van Struivenlaand. Maar liefst 33 deelnemers vermaakten het publiek dat in heel grote getale de optocht kwam bewonderen.

Voor het eerst kon er voor een publieksprijs worden gestemd, en dan nog wel via de smartphone. De struivenbakkers bestaan dan wel 55 jaar, maar ze gaan ook met hun tijd mee! Voor de rest van de prijzen was er een deskundige jury die flink werk had om het allemaal goed uit te knobbelen. Ze beoordeelden ieder op hun eigen wijze en kwamen tot een uitslag die je hier kunt vinden.

Achteraf waren er heel wat complimentjes voor de organisatie, maar natuurlijk ook voor de deelnemers!
Graag zien we iederen weer bij onze 56e optocht op 17 februari 2015…

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!