gezin3Je moet erbij geweest zijn om te weten hoe gezellig dit feestje was. Ook de bezoekende Raad van 11 uit den Haozenpot (Udenhout) vonden het een geweldig feest. Er werd weer vol op gehost en gesprongen. Ook de bekende spelletjes ontbraken uiteraard niet.

Opbrengst verkoop tweedehands carnavalskleding

gezin1

Tijdens het gezinsbal werd op ludieke wijze de opbrengst bekend gemaakt van de verkoop van tweedehand carnavalskleding. Met het openen van de enveloppen verscheen uiteindelijk het mooie bedrag van € 408, 38 op het bordje dat penningmeester Mark de Vuijst vast hield. Karen Foesenek nam namens de stichting Luz Alba het bedrag in dank aan. Ze was blij met het mooie bedrag voor het weeshuis in Peru, waar ze onlangs nog geweest is. Er kan met dit geld daar heel veel goeds gedaan worden. Dank aan alle gulle gevers, kopers en organisatoren van de kledingbeurs…

Wim Pijnacker

info@weeshuisperu.nl

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!