Struivenconcert 2016

Ook dit jaar weer gaan de Struivenbakkers samen met de Harmonie Vlijt en Volharding alweer voor de zevende keer een Struivenconcert organiseren. Zoals gewoonlijk  vindt dit plaats vrijdag’s met carnaval, dus ditmaal vrijdag 5 februari. Alle verenigingen, buurtschappen, vriendengroepen en bouwers  zijn uitgenodigd om een ‘act’ te doen.

Even in het kort, wat was het struivenconcert ook alweer?

Dit is een muziekspektakel  waarin carnavaleske harmonie geluiden worden afgewisseld met ‘acts’ van verschillende groepen.  Zowel de Struivenbakkers als de Harmonie zullen een aantal van deze ‘Acts’of op zijn Alfs ‘stukskes’ verzorgen. Kijk op www.struivenbakkers.nl voor foto’s en verslagen van voorgaande edities.

Wat moet je doen als je mee wilt doen?

Verzin een ‘stukske’ van ongeveer 10 minuten. Dit kan zijn een komische act, dans, muziek etc etc. Dit alles met een carnavalest tintje. Voor leuke ideen is youtube een prima inspriatiebron. Geef je voor de  7e januari op via adrienne.vromans@hetnet.nl , daarna volgt meer informatie en word je ingedeeld in het programma.

Heb je nog vragen , neem dan contact op via bovenstaand mail-adres of bel met Evert Huijben (0620335226).

Allaaf,

C.S. de Struivenbakkers en Harmonie Vlijt en Volharding

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!