Vrijdag 24 februari a.s. het “Struivenconcert in Alphen. Dit jaar de 8e editie van dit bijzondere carnavalsconcert! C.S. De Struivenbakkers en Muziekvereniging Vlijt en Volharding nodigen iedereen van harte uit om carnaval 2017 muzikaal mee in te zetten. Iedereen van harte welkom !

Een luchtig carnavalesk concert. De avond staat bol van luchtige muziek, zang en verschillende carnavaleske acts. Het concert wordt ingezet om 20.11 uur met Hollandse Hits door Vlijt en Volharding. Daarmee is het startsein gegeven en passeren er diverse acts op het toneel, afgewisseld met leuke muziek van het orkest. Optredens zijn er van de slagwerkgroep, Raad van 11, Arthur Bernaerts, Boa Sorte, Jan Oomen, De Jeugdraad, aanhang van de Struivenbakkers en “onze” V.&.V. maestro Jan Kokx. En……………… u hoeft niet de hele tijd te blijven zitten! De zaalbar is open, de biertafels en sta-tafels zorgen voor een gezellige opstelling en alles verloopt in een ontspannen, gezellige sfeer!
De presentatie van de avond is in handen van Baron van Aaj meej Spek van Struivenlaand: Stefan den Derde.

Na het “officiële” concertgedeelte volgt de afterparty verzorgd door Jos Roovers en Johan d’n Draaier. Rond de klok van 23.11 uur speelt de hofkapel “De Borrelnoten” hun ‘nootjes’!  Al bij al een avond om niet te missen!! Zorg dat u erbij bent, net als de Baron van Struivenlaand met de Raad van Elf want ook zij zeggen: Mokt ’t wè ùit?, mét of zonder Prins! Het Struivenconcert is er toch!

Namens de werkgroep STRUIVENCONCERT

 

struivenposter

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!