Het is weer bijna zover,  de 11e van de 11e komt eraan en dat betekent dat  het Carnavalsseizoen weer van start gaat. In Struivenlaand gaan we dit vieren op zondagmiddag 11 november met de Struivenbakkers in samenwerking met  Alphen Vooruit. Op deze middag worden de Prins, zijn hofhouding en de (jeugd)raad onthuld.

Iedereen is welkom op deze gezellige middag vanaf 14:30 welkom bij Café Cuba, welke muzikaal ondersteund gaat worden door Platendraaier Jens en de Borrelnoten, hofkapel van de Struivenbakkers. Ook Alphen Vooruit zal zijn nieuwe prins of prinses en de daarbij behorende  jeugdraad bekend maken.

Wij zien u graag op deze gezellige zondagmiddag, de entree is gratis.

C.S. de Struivenbakkers en Stichting Alphen Vooruit

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!