Afgelopen zondag 11 november, gaven wij het startsein voor Carnaval 2019.

Op ons jaarlijks “11de van de 11de bal”, welke werd georganiseerd bij Café Cuba in Alphen stelden wij onze Prinscarnaval, de Prins der Struiven, voor aan het publiek. Prins Sooj d’n Irste gaat voor het 2e jaar deze titel dragen.

Onze Prins heet in het dagelijks leven Jos Reijns en is 39 jaar. Jos is directeur/eigenaar van Jac Reijns Staalconstructie Alphen BV.

Samen met zijn hofdames en een voltallige raad van elluf zal hij in 2019 in Struivenlaand carnaval vieren onder het motto;

“ Kietelt oew eige! “

Druk, druk, druk. Iedereen is druk. Maar met carnaval zetten we de bloemetjes buiten, geven we alles en maken we vooral veel lol. Door het jaar heen zouden we onszelf ook wat meer moeten kietelen. Geniet van het leven: “Kietelt oew eige!” zeggen we in Struivenlaand. Da’s dan ook het motto voor dit jaar. “Kietelt oew eige!” Maar vergeet elkaar ook niet. Geniet! Alaaf!

Aldus Sooj, 11-11-2018.

Met carnavaleske groet,

Mark de Vuijst
Voorzitter CS de Struivenbakkers

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!