Staat semmelen ook op jouw bucketlist? Is dat iets wat je ooit een keer gedaan wilt hebben in je leven? Waarom niet 16 en 17 februari 2019! Trek je stoute schoenen aan en doe gewoon mee! 

Op dinsdag 27 november a.s. houden we vanaf 20.00 uur een inloopavond in de foyer van CC Den Heuvel in Alphen. Iedereen die meer informatie wil over zelf semmelen of tonpraten, kan deze avond met al zijn vragen terecht. Enkele doorgewinterde Alphense semmelèèrs zullen hier aanwezig zijn, als ook mensen van de semmelcommissie van Struivenlaand. 

De semmelèèrs en semmelcommissie zijn het er over eens; het is tijd voor een debutant in de ton! Wie tipt onze nieuwe semmelèèr? Wil jij ook de hele winter met een grote lach op je gezicht rondlopen? Of ken je iemand die dat zou willen? Kietelt oew eige en kom mee semmelen! Je zult er beslist geen spijt van krijgen. 

 

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!