Zaterdagavond 16 februari en zondagmiddag 17 februari gaat het weer gebeuren. In CC Den Heuvel in Alphen wordt de ton op het podium geplaatst en de zaal wordt gevuld met biertafels en stoelen voor 200 toeschouwers. Zeven Alphense semmelèèrs staan klaar om de aanwezigen weer een onvergetelijke avond en middag te bezorgen.

De ton van Struivenlaand wordt op dit moment geheel opgeknapt. In deze vernieuwde ton verschijnen de volgende semmelèèrs: John Monden, Jan Oomen, Boukje van Dongen en Maaike Stevens, Bart Wouters, Harrie Nuijten, Julia Ermens. Zij zijn al weer geruime tijd bezig om een mooie semmel te schrijven. Dat wordt weer lachen, gieren, brullen. Ook hebben we twee gastsemmelèèrs bereid gevonden om in Alphen te komen optreden. Op zaterdagavond komt Paul Timmermans uit Tilburg het publiek opwarmen, en op zondagmiddag doet dat Jos van Gestel uit Diessen.

Het motto van de Alphense Struivenbakkers dit jaar is “Kietelt oew eige!” Dus ik zou zeggen, gun jezelf een mooie avond, ‘kietelt oew eige’ en laat je verrassen door de optredens van de semmelèèrs. Kaarten voor het semmelen zijn te koop vanaf zaterdag 2 februari .a.s. Om 11.11 uur start de Early Bird voorverkoopactie bij de Plusmarkt in Alphen. Tot 13.11 uur zijn hier de kaarten te koop voor 8 euro per stuk. Vorig jaar waren we al zo goed als uitverkocht om 13.11 uur, dus wacht niet te lang, en kom op tijd naar de kaartverkoop. Kaarten die eventueel nog over zijn, kun je vanaf 2 februari ’s middags voor 10 euro per stuk kopen aan de infobalie van de Plusmarkt in Alphen.

Tot 16 of 17 februari a.s. bij het semmelen in Struivenlaand!

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!