Het is weer bijna zover,  de 11e van de 11e komt eraan en dat betekent dat het Carnavalsseizoen weer van start gaat. In Struivenlaand gaan we dit vieren op zaterdagavond 9 november met de Struivenbakkers in samenwerking met Alphen Vooruit. Op deze avond worden de Prins, zijn hofhouding, de (jeugd)raad en het motto van carnaval 2020 onthuld.

Iedereen is welkom op deze gezellige avond vanaf 19.30u bij Café Cuba, welke muzikaal ondersteund gaat worden door DJ Jens en de Borrelnoten, hofkapel van de Struivenbakkers. Ook Alphen Vooruit zal zijn nieuwe Prins of Prinses en de daarbij behorende jeugdraad bekend maken.

Wij zien u graag op deze gezellige zaterdagavond, de entree is gratis.

C.S. de Struivenbakkers en Stichting Alphen Vooruit

Poster_11-11bal_Struivenbakkers

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!