De eerste inschrijvingen hebben we reeds ontvangen voor de jaarlijkse carnavalsoptocht in Struivenláánd. Deze wordt gehouden op de dinsdag 25 februari. Onder het motto “Vrij as n’n Vogel” van prins “Sooj d’n Irste” zal de kleurrijke stoet weer door de straten van Alphen trekken. Schrijf je nu in!!!

Uitleg over de loting
Op donderdag 13 februari zal deze loting plaatsvinden vanaf 20:30 uur in Café Cuba. Alle deelnemers en overige belangstellenden kunnen deze loting “live” aanschouwen. Vooraf bepaalt de organisatie afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie op welke plaatsen in de optocht deze gesitueerd worden. Dit om een optimale mix te krijgen van de diverse categorieën. Per categorie wordt de loting afgerond. Hierna kan tot een half uur na de loting kan er onderling geruild worden. Er kan alleen geruild worden binnen de categorie, waarin men deelneemt. Ten tweede is de vrijheid van te ruilen verruimd voor de aanwezige deelnemers. Als deelnemers aanwezig zijn gaat dit uiteraard in overleg met elkaar. Van deelnemers die niet aanwezig zijn kan binnen dezelfde categorie ook van positie geruild worden. Dit tot een half uur na het einde van de loting.

Opstellen in de Beukenlaan
In navolging van vorig jaar gaan alle individuelen, duo’s en loopgroepen opstellen in de Beukenlaan, achter de jeugdoptocht. De praalwagens en jong talent, stellen nog wel op in de Schellestraat.

Inschrijving
De omschrijving per deelnemer mag uit maximaal 150 woorden bestaan, ter vermelding in het programmablad, dat aan het begin van de optocht wordt verspreid. Inschrijven kan bij: Jan Kokx; Gastelaar 5. Je kunt er een inschrijfformulier ophalen, invullen en op hetzelfde adres weer inleveren. Tevens is het mogelijk per internet in te schrijven. Hier kun je het inschrijfformulier downloaden, invullen en mailen naar optocht@struivenbakkers.nlDe inschrijving sluit op zondag 9 februari.

Afhalen startnummers
Op carnavalszondag, 23 februari worden de startnummers uitgereikt in Café Welkom, dit samen met laatste informatie over de optocht.

Wil je ook meelopen in onze carnavalsoptocht, schrijf je dan nu in en doe mee!!!
Alaaf!!

Optochtcommissie CS De Struivenbakkkers

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!