Openbare loting volgorde op donderdag 13 februari met ruimere ruilmogelijkheden

Sluiting inschrijving Struivenoptocht nadert: komende zondag 9 februari!

Inschrijving
Inschrijven is nog even mogelijk, namelijk tot en met komende zondag (9 februari) en wel bij: Jan Kokx; Gastelaar 5. Je kunt er een inschrijfformulier ophalen, invullen en op hetzelfde adres weer inleveren. Tevens is het mogelijk per internet in te schrijven. Hier kun je het inschrijfformulier downloaden, invullen en mailen naar optocht@struivenbakkers.nl. Op carnavalszondag 23 februari worden de startnummers uitgereikt in café Welkom, tussen 11:00 en 12:00 uur.

Loting optochtvolgorde weer openbaar
Zoals inmiddels traditioneel is geworden, zal de loting van de optochtvolgorde weer in het openbaar plaatsvinden. Nadat de inschrijving voor de optocht op zondag 9 februari is gesloten, zal op donderdag 13 februari de loting van de optochtvolgorde plaatsvinden vanaf 20:30 uur in Café Cuba. Alle deelnemers en overige belangstellenden kunnen deze loting “live” aanschouwen. Tot een halfuur na de loting onderling geruild worden. Echter wel onder de volgende voorwaarden. Ten eerste kan er alleen geruild worden binnen de categorie waarin men deelneemt. Dus doe je mee bij de loopgroepen, kun je alleen ruilen met een andere loopgroep. Dit jaar kan na de loting ook geruild worden met posities van deelnemers die niet aanwezig zijn.

Opstellen
De jeugdoptocht stelt op in de Beukenlaan. De individuelen, duo’s en loopgroepen stellen ook op in de Beukenlaan. De Praalwagens en Jong Talent stellen op in de Schellestraat. Om 13:00 uur rijdt het eerste deel van de optocht op vanuit de Schellestraat naar het gedeelte van de Goedentijd tussen Beukenlaan en rotonde. Van hier vertrekken we om 13.30 uur het dorp in over de Goedentijd, Raadhuisstraat, Baarleseweg, Engelbertstraat en Stationstraat, om bij Café Zaal Welkom de optocht te ontbinden.

Alcoholvrij:
Zoals gebruikelijk, de laatste jaren, is de optocht weer alcoholvrij. Het is de deelnemers niet toegestaan alcoholische dranken bij zich te hebben en te gebruiken. Bij overtreding wordt deelname ontzegd en wordt de gehele groep uit de optocht verwijderd. Dit vloeit voort aan de voorwaarde die verstrekt is door de vergunningverlener aan de optocht; De gemeente Alphen en Chaam.

Alaaf!!

De optochtcommissie van CS “De Struivenbakkers”.

 

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!