Weer meer inschrijvingen dan voorgaande jaren

Wederom vele deelnemers
Wij zijn ontzettend trots dat vele deelnemers zich hebben aangemeld voor de 61ste optocht in Struivenláand. Het totaal aan deelnemers is 38! Deze zijn verdeeld over een vijftal categorieën. En dat is dan nog zonder de jeugdoptocht! Reden te meer om de optocht te komen aanschouwen!

Opstellen als vorig jaar
Zoals vorige jaren stelt de jeugdoptocht op in de Beukenlaan. Ook de individuelen, duo’s en loopgroepen stellen op in de Beukenlaan. De Praalwagens en Jong Talent stellen op in de Schellestraat. Om 13:00 uur rijdt het eerste deel van de optocht op vanuit de Schellestraat naar het gedeelte van de Goedentijd tussen Beukenlaan en rotonde. Van hier vertrekken we om 13:30 uur Alphen in over de Goedentijd, Raadhuisstraat, Baarleseweg, Engelbertstraat en Stationstraat, om bij Café Zaal Welkom de optocht te ontbinden.

Alcoholvrij:
Zoals gebruikelijk, de laatste jaren, is de optocht weer alcoholvrij. Het is de deelnemers niet toegestaan alcoholische dranken bij zich te hebben en te gebruiken. Bij overtreding wordt deelname ontzegd en wordt de gehele groep uit de optocht verwijderd. Dit vloeit voort aan de voorwaarde die verstrekt is door de vergunningverlener aan de optocht; De gemeente Alphen en Chaam.

Optochtvolgorde is bepaald in de openbare loting:
Deze heeft plaats gevonden op donderdagavond 13 februari. Deze avond heeft ertoe geleid dat een aantal deelnemers van positie geruild hebben. Mede door de vergrote vrijheid om te ruilen. Zie hieronder de definitieve optochtvolgorde. Deze wijze van loting zal in de toekomst gehandhaafd worden.

33 Jaorig jubileum Duvels in optocht:
CV De Duvels doen dit jaar voor 33ste keer mee met de optocht in Struivenláánd. Om dit te vieren doen ze mee in vier categorieën. Te weten doet een Duvel mee als individueel, twee als duo, een groep als loopgroep en hebben ze ook nog een praalwagen gebouwd. Ook namens de Struivenbakkers; gefeliciteerd Duvels! Dus als u onderstaande lijst van deelnemers leest is het geen vergissing dat De Duvels er vier keer in staan.

Deelnemers optocht Struivenlaand 2020

Muziekgezelschap “De Soms Band” en tambours met majorettes. “Vlijt en Volharding” uit Alphen.

 1. Maatschap Dubbeldooiers
 2. Swekker Trekker
 3. Un Alfse Mees
 4. C.V. De Tigers
 5. Duo trés quatro
 6. CV de Duvels 33 Jaor- Lopend vuurtje
 7. Rie en Marie
 8. RaBaSta
 9. Koekoek & Ei
 10. CV de Duvels 33 jaor- Waar rook is, is Brand
 11. Hullie Saome
 12. C.V. Gilse bende
 13. De Alfse Vrouwe
 14. CV Schupt’um
 15. Blije, vrije vogel
 16. C.V. De Koekwouzen
 17. C.V. Dun Hollansche Schwaen
 18. CV De Begaaiers
 19. Sambaband Muziek & Vriendschap Riel
 20. Crash 2.0
 21. Bikkels 2.0
 22. CV De Guppies
 23. SINT NICOLAAS
 24. Stelletje Dozen
 25. CV De Kreugels
 26. Priscilla en Samantha
 27. C.V. de Stunters
 28. Riels Angels
 29. Duo Onbegrepen
 30. CV Gin Ideej
 31. CV de Duvels 33 jaor- Waar is Fikkie?
 32. CV Altijd Dorst
 33. CV de Duvels 33 jaor- Nog steeds niet uitgeblust
 34. De Dolle Meiden
 35. C.V. Allstars
 36. Van RijBroek B.V.
 37. CV We zijn er-nie
 38. Cv De GiErBoYs

De Prinsenwagen van C.S. De Struivenbakkers met “Prins Sooj D’n Irste”.

Alaaf!!!

De optochtcommissie van CS “De Struivenbakkers”.

 

 

 

 

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!