Het is weer 11-11! Dit betekent de start van een nieuw carnavalsseizoen. Waar eigenlijk een nieuwe prins gepresenteerd zou worden, zitten we nu thuis op de bank.

Carnaval 2021 zal anders als anders worden. De afgelopen weken en maanden hebben we met een zogenoemde “denktank” vele brainstormsessies gehad om te bekijken wat de (on)mogelijkheden zijn om carnaval 2021 verantwoord te kunnen vieren.

Als C.S. De Struivenbakkers pakken we onze rol op om inwoners van jong tot oud, verenigingen, stichtingen en bedrijven te stimuleren en motiveren om dit cultureel erfgoed niet zomaar voorbij te laten gaan. We zetten hoog in om carnaval 2021 digitaal, te voet, op beeld en in levende lijven te kunnen gaan beleven. Daar zien wij voldoende mogelijkheden voor. We gaan er samen in Struivenlaand een carnavaleske en creatieve draai aan geven. Doe straks mee met de beleving van carnaval 2021!

We zullen zeker van ons laten horen, zodat ook carnaval 2021 een mooie plaats in de geschiedenisboeken gaat krijgen!

Alaaf!

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!