Op ons digitale kanaal gaan we vanaf vrijdag 12 februari rond de klok van 19.00u archiefbeelden uit het verleden uitzenden. Hierbij moet u onder meer denken aan fotocollages van optochten, films vanoptochten, films van semmelaars, collages van prinsen, bestuur en commissies.

Ook zullen er drie live uitzendingen zijn:

Vrijdag 12 februari 20.00–22.00

Zondag 14 februari 15.00–17.00

Dinsdag 16 februari 20.00–22.00

Tijdens de live uitzendingen vormt de Struiven top 66 de rode draad. Een ranglijst van uw favoriete carnavals-nummers. Tussen de nummers door worden er live interviews gehouden, komen “Verhaolen van Vrùùger” aan de orde, komen spelelementen naar voren en gaan we in op de dagelijkse actualiteit rondom carnaval. Ook zullen er een aantal verrassingselementen inzitten. Kortom, dit mag u niet missen!

Hoe kan ik afstemmen op Studio Struif? 

Dat kan op een aantal manieren: 

  1. Ga op je PC, Tablet of telefoon naar de browser en surf naar: www.twitch.tv/studiostruif
  2. Wil je Studio Struif casten naar je TV? Installeer dan de ‘Tubio’ app op je telefoon, deze app is te vinden in de bekende Appstores. Open de app en typ boven in de zoekbalk www.twitch.tv/studiostruif in. Door vervolgens op het sterretje te klikken komt deze gelijk in je favorieten terecht. Als je rechtsonder op het TV icoontje klikt kun je de TV selecteren naar waar je wilt gaan casten. 

Veel kijkplezier !! 

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!