Door de diverse wijzigingen in het coronabeleid, zijn onderstaande plannen ondertussen gewijzigd. Kijk voor de actuele activiteiten in onze carnavalender of volg de laatste nieuwsberichten op onze nieuwspagina.

 

Vorig jaar hebben we digitaal kunnen genieten van Studio Struif. Met onder meer 3 live uitzendingen vanuit een studio in Ulvenhout. Dit jaar gaan we Studio Struif naar Struivenlaand halen!

 

We gaan op zaterdag, zondag en dinsdag live uitzenden tussen 14u en 20u (onder voorbehoud). Het is de bedoeling dat iedereen naar de studio kan komen om live een kijkje te nemen. Op die manier willen we interactie creëren tussen de DJ’s die de muziek verzorgen en alle Struiven en Struivinnen. Er zullen diverse ludieke acties komen om heel Struivenlaand in beweging te krijgen.

 

Voor de radiostream zijn we een samenwerking aangegaan met Den Donkere Wolk. John Monden had namelijk ongeveer hetzelfde idee als C.S. De Struivenbakkers, live uitzenden. Hierover hebben we gebrainstormd. We wilde graag meewerken en John stelt zijn radiostream beschikbaar voor Studio Struif.

De radiostream is te bereiken via www.dendonkerewolk.nl.

De videostream is te ontvangen via www.twitch.tv/studiostruif.

Voor het definitieve programma en locatie; Houd onze socials in de gaten!!

 

Hopelijk tot ziens tijdens carnaval 2022!!!

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!