Na een jaar van afwezigheid zal aanstaande zaterdag, 19 februari, de jaarlijkse emblemenverkoop van C.S. De Struivenbakkers weer plaats vinden.

Zaterdag, tussen 9.30 en 16.00u komen wij weer als vanouds bij u in Struivenlaand aan de deur om u een programmablad te overhandigen, en u de mogelijkheid te bieden ons te steunen door het kopen van een embleem. Een embleem wat per dit jaargang vervangen zal worden door een Pin. Een speldje wat u met trots mag dragen op uw carnavalspakske. Elk jaar zal er een ander ontwerp aangeboden worden waardoor u in de loop der jaren een hele verzameling kunt opbouwen.

Wat betreft Carnaval 2022; Er zijn grootse plannen om van komende carnaval een feest te maken wat zijn weerga niet kent.
Wat deze plannen exact zijn hangt nog deels af van de aankomende versoepelingen. Wij van de Struivenbakkers zijn, zoals u van ons gewend bent, op allerlei scenario’s voorbereid.

Voor een volledig programma van carnaval 2022 hebben wij dan ook maar één advies; Houd de komende weken dit weekblad en vooral onze sociale  media-kanalen goed in de gaten.

Voor nu, hopen wij u aanstaande zaterdag te treffen. We hopen op uw steun!
Tot ziens!

Carnavaleske groet,

C.S. De Struivenbakkers

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!