Het gaat weer een bijzonder sfeervolle optocht worden!!

Inschrijving
Inschrijven kan dus bij Jan Kokx; Gastelaar 5. Je kunt er een inschrijfformulier ophalen, invullen en op hetzelfde adres weer inleveren. Tevens is het mogelijk per internet in te schrijven. Hier kun je het inschrijfformulier downloaden, invullen en mailen naar optocht@struivenbakkers.nl. De inschrijving sluit op zondag 5 februari om 24:00 uur.

Openbare loting optochtvolgorde
De loting van optochtvolgorde gaat weer openbaar plaatsvinden op woensdag 8 februari in ‘Café ’t Raedthuys’, de aanvang is 20:30 uur. Vooraf worden de posities in de optocht bepaald per categorie, op de avond zelf volgt de werkelijke loting. De winnaars van de Golden Tickets hebben dan de eer om hun positie binnen hun categorie als eerste te kiezen, bij hun aanwezigheid.

Afhalen startnummers
Zoals gebruikelijk worden de startnummers uitgereikt in Café-Zaal Welkom tussen 11 en 12 uur in de ochtend. Dit is op carnavalszondag 19 februari. Tegelijkertijd vindt dan ook de juryvergadering plaats in Café-Zaal Welkom.

Aangepaste optochtroute
De optochtroute is dit jaar aangepast. Zoals gebruikelijk wordt gestart op de Goedentijd ter hoogte van de Beukenlaan. Vervolgens trekt de optocht over de Goedentijd en door de Raadhuisstraat. Na de Raadhuisstraat gaat het rechtsaf de Willibrordusstraat in en via de Molenstraat naar het Binckplein, waar de optocht ontbonden wordt. De grote wagens rijden de Zandstraat in, alwaar op de parkeerplaats voor de tennisvereniging afgebouwd wordt.

Ambiance bij ontbinding optocht
Omdat dit jaar de optocht voor de eerste keer ontbonden wordt op het Binckplein wil CS De Struivenbakkers hieraan een feestelijk tintje geven. Op dit moment worden plannen uitgewerkt om er een sfeervolle ontbinding van te maken. Zodra deze plannen een definitieve vorm hebben zullen wij daarover berichten.

Prijsuitreiking in CC Den Heuvel
Op dinsdagavond zal in de grote zaal van CC Den Heuvel de spanning weer ten top stijgen, wanneer begonnen wordt met de traditionele prijsuitreiking. Wie o wie gaat lopen met de eerste prijzen? Vanaf 20:00 uur is deze prijsuitreiking.

‘We draaien ’t om’
!!!3202 lavanraC raan pO

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!