Struiven en Struivinnen! Wij zijn ontzettend blij om het Semmelen weer te mogen organiseren in Struivenlaand. Onze Semmelèèrs hebben er enorm veel zin in om het Alphense publiek twee dagen lang weer te bestoken met hun grappen, ervaringen en belevingen.

Zaterdag 13 januari van 11:11 uur tot 12:11 uur is de voorverkoop van de Semmelkaarten. Dit is op het pleintje bij de Plus van Eekelen in Alphen. De Semmelkaarten zijn voor €12,50 per stuk te koop (maximaal 10 kaarten p.p.). Pinnen is bij de voorverkoop mogelijk. Daarna zijn de overige kaarten nog verkrijgbaar bij de infobalie van de Plus. De laatste jaren waren de kaarten zo goed als uitverkocht na de voorverkoop, dus kom op tijd!

Het Semmelen is op zaterdagavond 27 januari en op zondagmiddag 28 januari. Dit zal weer plaatsvinden bij C.C. Den Heuvel. In de ton verschijnen dit jaar 7 Alphense semmelèèrs, waaronder weer één debutant.
De Semmelèèrs van dit jaar zijn; Jan, Johny, Bart, Maaike, Noortje, Daniël en onze debutant Marcel Jochems.
Tijdens dit Semmelweekend zal Andre van den Biggelaar voor de muzikale omlijsting zorgen. Dus wil je dit Semmel-evenement niet missen komt dan allen zaterdag 13 januari naar de voorverkoop. Tot dan!

Semmelcommissie Struivenlaand

DE STRUIVENBAKKERS INTRODUCEREN

Het Pannement

Ooit heb je de keuze gemaakt om bij C.S. de Struivenbakkers te bedanken en plaats te maken voor anderen. Dit kan verschillende redenen hebben, maar waarschijnlijk mis je het ook wel ergens. De gezelligheid, het delen van sterke verhalen of samen een biertje drinken. Daarom is het Pannement der Struiven opgericht!